Paella Mixta Reviseted

Paella mista di carne e pesce con riso arborio e riso venere

Ingredienti:

  • Riso Arborio (o preferito)
  • Riso Venere
  • Piselli
  • Peperoni
  • Pomodori
  • Preparato di pesce per risotti
  • Salsiccia
  • Bocconcini di suino e Bocconcini di pollo
  • Olio extra vergine d’oliva
  • Cipolla e aglio
  • Sale e pepe
  • Brodo e Zafferano

Cuocere su paella le verdure, la carne e il pesce su soffritto di cipolla e aglio in ordine di tempo di cottura.Salare e pepare. Preparare su un pentolino a parte il brodo aggiungendovi lo zafferano. Unire le due tipologie di riso sulla paella con gli altri ingredienti creando al centro una montagna di riso ricoprendo per intero un diametro della paella. Aggiungere il brodo lasciando scoperto un “dito” di riso (1/1,5cm). Mescolare il tutto e lasciare cuocere a fuoco medio fino a completa asciugatura del brodo. Piatto senza glutine.

Paella mixta with fishes and meat made of black rice and Arborio rice

Ingredients:

  • Rice (type Arborio)
  • Black rice
  • Peas
  • Peppers
  • Tomatoes
  • Mixed species of fishes for “risotto”
  • Sausages
  • Pork and chicken’s  nibbles
  • Extra-virgin olive oil
  • Onion and garlic
  • Salt & pepper
  • Meat or vegetable stock
  • Saffron

Cook vegetables, meat and fishes with browned onion and garlic in a pan following the different cooking times. Spice with salt and pepper. Prepare the meat stock adding saffron on a little pot. Add two types of rice in the pan with other ingredients and mix together. Then pour the meat stock into the pan and let cook without mixing until boil it down. If you have a right pan you can bake it for 10/15 minutes. Gluten free.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s